Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Ebay определя България като пазар с висок потенциал за развитие

Компанията добави страната в списъка с държави, присъединяващи се към новия ѝ регион

Ebay определя България като пазар с висок потенциал за развитие

Иля Кретов. Снимка: eBay

България фигурира в списъка с 200 държави, присъединяващи се към новия регион „Глобални пазари с висок потенциал за развитие“ на платформата за онлайн продажби eBay, съобщават от компанията.

В тази група попадат Източна и Южна Европа, скандинавските страни, ОНД, Близкия изток, Югоизточна Азия, Китай, Африка, Централна и Латинска Америка.

От eBay посочат, че екипът, който ще ръководи региона, е международен и ще е базиран в няколко града – Шанхай, Сингапур, Сан Франциско, Мексико, Нетания и Москва.

Още по темата

Този екип ще се грижи за подобряване на потребителското изживяване при пътуване в платформата, както и за развитието на експортните продажби на местните търговци. Сред задачите му ще попадне и интегрирането на специалните инструменти за износ, популярни в други държави.

С преструктурирането eBay иска нейните глобални инициативи да достигат по-бързо до повечето пазари. Освен това предвижда въвеждането на нови решения, свързани с потребителското преживяване, както на купувачите, така и на търговците.

Предвижда се и подобряване на наличностите, доставките и разплащанията на стоките, попадащи в общо 1,4 млрд. артикула в платформата.

По думите на генералния мениджър на „Глобални пазари с висок потенциал на развитие“ Иля Кретов компанията вижда големи перспективи за развитие на износа и вноса от България.

По статията работиха: Елена Кирилова, редактор Бойчо Попов
Още по темата: Новини онлайн търговия EBay

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от Новини
Ученето и работата от вкъщи изискват строга киберхигиена